Vés al contingut

Notícies

Webinar ACPA -Escofet- AEP«Green City: fomentant el verd a la ciutat »

ACPA conjuntament amb Escofet i l’Associació Espanyola de Paisatgistes, organitzen un webinar el  29 de maig a les 18.00 h per a presentar la guia.

Webinar «Green City: fomentando el verde en la ciudad»

Premi Catalunya d’Urbanisme ex aequo a Eixos verds i places de l’Eixample – Superilla Barcelona

La Societat Catalana d’Ordenació del Territori ha atorgat el Premi Catalunya d’Urbanisme Manuel de Solà Morales ex aequo a Eixos verds i places de l’Eixample – Superilla Barcelona 2023.

https://www.instagram.com/scot_territori

Presentació Renaturalitzar la ciutat

Conferència d’ACPA i Agence Ter amb la presentació dels projectes de renaturalització de la ciutat del Parc de les Glòries i l’Eix Verd Comte Borrell en la Universitat La Salle Campus Barcelona.

1º premi concurs Parc del Botafoc

La proposta Tres Paisatges, un Parc presentada per l’equip ACPA ha resultat guanyadora del concurs del Parc del Botafoc de Vendrell. Un nou parc de 5,4 hectàrees identitari, sostenible i connectat amb el paisatge i el territori del Vendrell.

Inauguració del Jardí de Can Coll a Lliçà de Vall

El nou espai verd de Lliçà de Vall dissenyat per Ana Coello Paisatge i Arquitectura va obrir les portes el diumenge 26 de març a la ciutadania en un ambient festiu. A l’acte van assistir-hi l’alcaldessa acompanyada de la resta dels regidors de govern.

Inauguració de l’exposició “Cap a una Ciutat jugable per a tothom”

El Centre Obert d’Arquitectura inaugura l’exposició amb l’objectiu de donar a conèixer els avenços cap a la Ciutat jugable, posant èmfasi en el model d’accessibilitat per a assolir unes àrees de joc per a tothom.

Exposició Metròpolis d’Avingudes

S’inaugura l’exposició a l’Espai Mercè Sala de TMB, que inclou la proposta guanyadora del Nus 05 Via Escènica de l’equip Ana Coello + Agence Ter+ Cercle + Trazado del concurs d’idees Nusos i Cruïlles de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

1º premi proposta Cuc Sensorial

La proposta Cuc Sensorial de l’equip Ana Coello+ Agence TER ha sigut guanyadora del primer premi del concurs de 10 noves àrees de joc totalment accessibles de l’Ajuntament de Barcelona, per a l’àmbit 2 Jardins de Vil·l’Amèlia.

Exposició Eixos Verds Barcelona

El Fossat del Mercat de Sant Antoni és l’escenari d’una exposició per mostrar els futurs eixos verds i places de la superilla Barcelona, que canviaran la fesomia dels carrers del Consell de Cent, de Rocafort, del Comte Borrell i de Girona.

Entrevista a l’Ana Coello en el programa de disseny Helvètica de RTVE2

En el capítol dedicat al paisatgisme del programa de disseny de RTVE2 l’Ana Coello parla de la renaturalització de la plaça de les Glòries.
https://www.rtve.es/play/videos/helvetica/placa-glories/6446201/

Presentació Eixos Verds

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presentarà els projectes executius dels primers quatre eixos verds i quatre places que es faran a l’Eixample en el marc del pla Superilla Barcelona.

Carrer del segle XXI de Barcelona

Presentació de l’Ajuntament de Barcelona del document Model Eix Verd El nou carrer del segle XXI, Superilles Barcelona. ACPA ha format part de l’equip redactor del document realitzant les tasques d’assistència tècnica als redactors.

Inauguració Parc del Nord Mataró

L’Ajuntament de Mataró inaugurava el Parc del Nord, projecte realitzat ACPA. El projecte consisteix en la millora de les zones verdes existents així com la creació de noves zones d’estada per als veïns, incloent-hi aparells gimnàstics per a la gent gran.

Jornades ON Landscape

En la jornada organitzada pel MBLandArch UPC, professionals amb reconeguda experiència en l’àmbit del paisatge, entre d’ells Ana Coello, reflexionaran sobre les distintes línies d’actuació per a abordar el projecte de paisatge.

La plaça Germans Sàbat al Diari de Girona

Els veïns de la plaça German Sabat es mostren satisfets amb el projecte segons l’article publicat al Diari de Girona.
Enllaç a la notícia: https://www.diaridegirona.cat/girona/2019/04/18/veins-germans-sabat-satisfets-projecte/975097.html